Infoa!

Elikkäs olisi tiedossa Vauvalle ekat kisat ja samalla myös Nipsulle eka helppo mutka, nimittäin Jyväskylässä olisi tulossa 30.9 estekilpailut. Vauvan jalka on vielä vaan yksi miinus, mutta toivotaan että jalka paranee siihen mennessä. Jalka on kyllä ollut jo parempi, mutta ei kuitenkaan kisakunnossa. Nipsullekin olisi siellä sitten ensimmäinen helppo mutka, katotaan mitä siitäkin tulee kun sinkoilee yleensä sinne ja tänne.

C Karoliina.L

Tällä kertaa Ujo ei ole lähdössä matkaan, koska pysytellään vielä aloittelija luokassa, eikä sitä siellä ole tällä kertaa. Treenailut kuitenkin jatkuu ja odotellaan että tulisi uudet kilpailut mihin Ujokin pääsisi loikkimaan.

Jos olette tulossa kilpailemaan niin olisi mukava jos laittasitte kommenttiboxiin siitä. Tulkaahan toki myös moikkaamaan paikanpäällä.

~nöpönenät~

 

2 thoughts on “Infoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.