Kuulumisia!

Noniin nyt on taas aikaa vierähtänhyt…

Juhlittiin  tossa 1.10 Vauvan ja (vauvan veljen) Veksin synttäreitä, jotka sujuivat oikein hyvin herkkujen ja näkkärikakkujen merkeissä.

 

Veksin synttärikakku

 

Ja lauantaina 7.10 meillä oli näyttelyt, jossa mukana olivat UJo ja Vauva. nyttelyissä molemmilla meni hyvin, kummatkin sai 93,5 pistettä. Vauva sai palkinnon hyvästä käyttäytymisestä ja UJo taas sai palkinnon puhtaudesta ja, kun sai 5 pisteen kohdat täyteen.

 

Eli nyt on varmistunut että järjestetään ennen joulua SKH:n kanssa viralliset kaniestekilpailut Jyväskylään. Siitä ilmoitetaan lisää myöhemmin. Olisitteko kiinnostuneita osallistumaan, kertokaa kommentti boxiin?

 

Tänään kokeiltiin mitä Vauva tuumaa toisista pupuista, joten kutsuttiin Sofia-pupu meille kylään. Vauva ei paljoa välittänyt Sofiasta, mutta ei nyt mitenkään äkäinenkään ollut. Vauva pääsi myös ensimmäistä kertaa elämässään pesulle Sofian kanssa. Vauva ei erityisemmin kylvystä välittänyt, joten päätti sitten hypätä kolme kertaa kylpyammeesta pois.

Meille tuli täksi viikoksi hoitoon Bobi-kani. Bobi on Ujon veli ja Vauvan puoli veli.

 

-Nöpönenät-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.